ROOD

 

Door de Corona crisis zijn de voorstelling van ROOD helaas afgelast.
meer info: info@hetgevolg.be

Wilt u met de klas komen kijken? Reserveer hier een schoolvoorstelling.
Klik hier voor meer info over eventuele omkadering.

ROOD
(familievoorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar)

Internationaal bejubeld jeugdauteur Jan De Kinder werkt samen met topacteur Stefaan Degand en regisseur Stefan Perceval aan een organisch verhaal over pesten.

Jan De Kinder koos voor de invalshoek van de ‘meeloper’ in dit geval een naamloze ik, die min of meer ongewild en onschuldig de aanzet geeft voor het pesten. In de theatrale vertaling van deze internationale bestseller gaan de makers opzoek naar hoe mensen in de schoenen kunnen staan van een getuige van een soort wreedheid die vast vaker op plaatsen voorkomen dan volwassenen zich willen inbeelden.

Dit maakt dit tot een subtiel verhaal, waar veel over te bespreken valt en dus is ROOD een waardevolle bijdrage aan het debat over pesten, aan het debat over de verantwoordelijkheid van elke betrokken partij en over het hoe pesten te stoppen is.

Auteur: Jan De Kinder
Spel: Stefaan Degand, Jan De Kinder, Agnes Bekx, Davy Wellens, Hilde Eykens, Rita Scheyltjens, Tom Bernaerts, Dirk Van Bladel, Ellen Damen, Rita Goossens, Carina Geerts, Emilia Van Sweeveldt, Naqib Yaqoobi, Char Lee en Roxanne Mees
Muziek: Kris Auwers
Licht: Ali – Al Atar
Kostuums: Kristel Van Wuytswinckel en Lie Van Roeyen
Regie: Stefan Perceval
Productie: HETGEVOLG
School- en familievoorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar.

Klik op de foto en lees het interview met Stefaan Degand over ROOD.

Helaas zijn onderstaande voorstellingen afgelast in navolging van de Corona maatregelen.

SCHOOLVOORSTELLINGEN

 

 

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid met de hulp van Gallop Tax Shelter. In coproductie met Het Laatste Bedrijf.