Hectaren van het geheugen

ism ECRU

 

HECTAREN VAN HET GEHEUGEN gaat over jou: van geboren worden, van peuter naar kleuter, van kleuter naar kind, van kind naar jong-volwassene, je eerste lief, je eerste lief verliezen, volwassen worden, werk zoeken, werk vinden, werk verliezen, kinderen krijgen, uw kinderen zien vertrekken, ouder worden, bang zijn om te sterven, …jouw angst, schrik maar ook hoop en kracht. We hebben nood aan verhalen tijdens al deze momenten om de grip of greep op ons leven te behouden. HETGEVOLG  en Stefan Perceval gelooft in de kracht van de verbeelding, van de leugen, van de overdrijving, van de fantasie, van de zoektocht naar de HECTAREN VAN HET GEHEUGEN.

De repetities gaan iedere dinsdag door vanaf 21 september 2021 tussen 14.00u en 16.00u in Leopoldburg met spelers van Leopoldsburg, Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder.

De première is op 17 december 2021 om 20.00u

Interesse? Schrijf je in (vraag ernaar bij de verantwoordelijke in het cultureel centrum, diversiteitsambtenaar, asielcentrum….)

 

HECTAREN VAN HET GEHEUGEN is een samenwerking van HETGEVOLG met ECRU, cc Muze Heusden -Zolder, cc Leopoldsburg en cc Casino Houthalen – Helchteren.