HETGEVOLG biedt aan

HETGEVOLG BIEDT AAN:
Stageplaats voor prutser en uitprobeerder met goesting

Want prutsers, daar zijn we bij HETGEVOLG zot van.
Prutsers zijn immers nieuwsgierig, willen overal het fijne van weten en kijken graag onder het deksel. Op het podium doen we dat ook: curieus zijn naar het verhaal achter de mens en kijken achter hun muurtje.

Hoewel, we hebben een stageplaats vrij voor een grafische prutser. Je weet wel: iemand die een flyer of iets dergelijks maakt waarmee de mensen in één oogopslag zien dat HETGEVOLG een theaterplaats is voor iedereen. Mét bovendien een Kabinet van Verlangen en een Ministerie van Dromen.
(Dat weten er eigenlijk niet zo veel mensen: van ons kabinet en ons ministerie. Wil jij daar eens iets voor maken? Over de tekst moet je niet inzitten, die formuleert iemand anders.)
Iemand die een lesmap schoon kan vormgeven zodat de leerkrachten al direct goesting krijgen om eraan te beginnen.
Iemand die een goed idee heeft om het krantje te maken over onze sociaal-artistieke projecten.
(Dat bestaat eigenlijk nog niet, dat krantje. Wil jij dat misschien es uitproberen? Zo een gazetje dat iedereen van zijn sokken blaast.)

Een grafische uitprobeerder, daar kijken we in HETGEVOLG naar uit. Want uitproberen is toch niets anders dan je handen uit je zakken halen en kijken of het waar is wat je in het hoofd bedacht had? Soms mislukt dat feestelijk, maar vaak doen je handen toch dingen wat je hoofd niet had kunnen bedenken. Dat gebeurt hier vaak en het is steeds wonderlijk.
Goesting om zo’n wonderlijke stage bij ons uit te proberen?

Ja, die grafische goesting. Die heb je wel nodig, in HETGEVOLG.
Als die goesting er niet is, moet je niet verder lezen.
Als die er een beetje is, kom dan eens af en schep er wat op voor jezelf. Want goesting, dat vloeit hier bij beken in en langs ons huis.
Als er veel goesting is, kom dan zeker af. HETGEVOLG kan heel veel goesting aan!

Heb je nog een ander beeldend idee, een grote goesting om iets in dien aard uit te proberen? Wij horen en zien niets liever.

Plakband, papier, kleurtjes en scharen hebben we in overvloed. Maar misschien werk je liever met de digitale grafische programma’s op je eigen computer? Geen probleem: we hebben stopcontacten, verlengkabels en wifi! Ook koffie, thee, water en … liefde. Heel veel liefde.

Wat denk je? Zou het mogen van de opleiding? Stage doen bij HETGEVOLG?
Mail naar ingrid@hetgevolg.be, laat haar je gepruts, uitprobeersels en veel goesting zien en wie weet …