contact

Omdat HETGEVOLG u graag op de hoogte houdt van zijn kloppend hart.

De  ღBRIEF is geen wekelijkse nieuwsbrief die elke dinsdag tegen het eind van de ochtend in uw mailbox zal vallen. Zo krijgt u er al genoeg. Neen, het is een brief die u op gezette tijden op de hoogte zal houden over datgene waarvan ons hart overloopt. Over het participatieproject met onze buren, bijvoorbeeld.

Liefst hadden wij hem eigenhandig geschreven, in een enveloppe gestoken, liefdevol dichtgelikt en er een postzegel op geplakt zodat hij zachtjes in uw brievenbus zou dwarrelen. Maar dat laten onze financiën niet toe.
Het wordt dus een elektronische versie.
Niettemin met even veel liefde geschreven.
Stuur hem gerust door naar mensen waarvan u denkt dat het hen kan interesseren.

 

bereikbaarheid

HETGEVOLG

Met de auto

Vanuit Antwerpen:
Snelweg E34 Antwerpen-Eindhoven.
Afrit 24, Turnhout Centrum, richting centrum.

Na ongeveer 2 kilometer kom je bij de ring rond Turnhout (een vierbaansweg met grasberm).

  • Voor de betalende parking rij je rechtdoor de stad in. Na het stoplicht dicht tegen het centrum aan, sla je rechts af. De betalende parking Muylenberg is aan je linkerkant.
  • Voor de gratis parking, op 10 min. wandelen van HETGEVOLG, sla je rechts af de ring rond Turnhout op. Na ongeveer 1 kilometer draai je links de Steenweg op Mol op, ter hoogte van de Miko-fabriek (bij de tweede stoplichten).
    In het verlengde van deze Steenweg op Mol ligt de Otterstraat. HETGEVOLG is op het eind aan de rechterkant. De gratis parking vind je vlak voordat de straat één richtingverkeer wordt. Je slaat op de Steenweg op Mol de 3e straat rechts af. De parking ligt verderop aan de rechterkant.

Met de trein

Aangekomen in het station van Turnhout, loop je bij buitenkomst rechtdoor over het rondpunt, de Merodelei in.

Na een wandeling van circa 5 minuten kom je bij de Gasthuisstraat, die loop je uit tot aan de Grote Markt. Hier aangekomen ga je nog steeds rechtdoor, over de Grote Markt. Zo beland je automatisch in de Otterstraat. Een honderdtal meter verderop aan je linkerhand vind je HETGEVOLG.

Otterstraat 31-33
2300 Turnhout

bel ons: 014 42 63 27
mail ons: info@hetgevolg.be